Over Cinque Accountancy

Cinque Accountancy is in december 2007 opgericht door Wim van der Velde. Het kantoor heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en is uitgegroeid tot een zeer vakkundig accountantskantoor met klanten door het hele land.
 
MKB 
Cinque Accountancy is een flexibele en veelzijdige organisatie, die zich enerzijds richt op het midden- en kleinbedrijf in Noord-Nederland, maar inmiddels ook door geheel Nederland.
 
Diensten Cinque Accountancy
De diensten van Cinque Accountancy zijn heel divers. De werkzaamheden voor klanten betreffen over het algemeen de traditionele werkzaamheden zoals het verzorgen van de administratie inclusief de BTW aangiftes, het opstellen van de jaarrekening en de fiscale aangiftes alsmede het verstrekken van bedrijfs- en fiscale adviezen.
Daarnaast verrichten we werkzaamheden voor een organisatie die accountantskantoren ondersteunt op diverse gebieden. Dit betreft Auxilium Adviesgroep te Leusden.
Voor deze organisatie verrichten we indien nodig pré-toetsen bij accountantskantoren welke getoetst worden door de Raad van Toezicht. Tevens fungeren we indien nodig als Helpdesk voor Auxilium Adviesgroep.
Verder verzorgen we cursussen voor Infine Software te Veenendaal. Dit betreft software voor het samenstellen van jaarrekeningen en het vullen van het samensteldossier.
 
Cinque Accountancy wordt tevens ingezet door administratiekantoren welke binnen zich binnen het netwerk van de organisatie bevinden. De werkzaamheden voor deze kantoren is heel divers en strekt zich van verklaringen bij subsidieverantwoordingen tot inleenverklaringen alsmede ondersteuning bij het opzetten van financiële administraties tot het opstellen van de jaarrekeningen voor de klanten van de administratiekantoren.
 

Wij kunnen veel voor u betekenen, bel ons nu!