Administratie bij Cinque

Cinque Accountancy kan de volledige administratie voor u uit handen nemen. Onze deskundige medewerkers verwerken periodiek alle mutaties en verzorgen de aangifte omzetbelasting. Deze activiteiten zullen uitmonden in een jaarrekening die aan de wettelijke eisen voldoet. Daarnaast is het mogelijk de loonadministratie voor u te verzorgen, evenals de aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.

Het is ook mogelijk dat Cinque Accountancy periodiek de door u zelf gevoerde administratie controleert en daarna de jaarrekening samenstelt.

Online boekhouden

Bij ondernemerschap hoort ook het bijhouden van een financiële administratie. Daar helpen we je graag bij. We geloven namelijk dat inzicht in je cijfers de basis vormt voor het behalen van je doelen. Met online boekhouden via Cinque Accountancy kun je altijd en overal je boekhouding bijhouden en bekijken, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.  Wil je bijvoorbeeld weten hoeveel de autokosten over het eerste kwartaal bedragen? Of wat het resultaat is van de afgelopen maand? Met online boekhouden via Cinque Accountancy heb je snel en eenvoudig antwoord op je vragen.
 

Hoe werkt online boekhouden? 
Met online boekhouden via Cinque Accountancy doe je de administratie zelf of samen met ons. Je kunt tegelijk in dezelfde administratie werken, deze gezamenlijk vullen en fouten kunnen snel gecorrigeerd worden. Met online boekhouden heb je altijd de meest actuele gegevens bij de hand, zodat je weet hoe je je bedrijf moet sturen.

Boekhouding zelf doen of uitbesteden? 
Stel je het bijhouden van je administratie steeds uit? Is het aan het einde van het kwartaal een enorme berg werk? Raak je het overzicht kwijt? Besteed je boekhouding dan uit. Zodra je je gegevens hebt ingevoerd, controleert je adviseur de boekingen en stelt rapportages voor je op. Zo heb jij als ondernemer het beste van 2 werelden en ben je ervan verzekerd dat je boekhouding altijd klopt.
 

Wij kunnen veel voor u betekenen, bel ons nu!