Accountancy bij cinque

Als ondernemer wil je continu het rendement van je onderneming optimaliseren. Cinque Accountancy stelt niet alleen je jaarrekening samen, maar kan je op het gehele traject van financiële dienstverlening bijstaan. Wij analyseren jouw cijfers van A tot Z om je beter te leren kennen en jou en je bedrijf op die manier vooruit te helpen. Dichtbij vooruitgang. Jouw administratie is bij ons in vertrouwde handen. Cinque Accountancy beschikt over een netwerk van specialisten met kennis, kunde en expertise om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
 

Een betrouwbaar advies over de financiële administratie
De financiële administratie is de spil van je bedrijf. Die kun je met een gerust hart aan Cinque Accountancy overlaten. Wij begeleiden je graag bij het uitwerken en samenstellen van je periodieke of jaarlijkse administratie. Cinque Accountancy zorgt voor optimalisatie van je interne administratie. Belangrijk, want cijfers zijn voor jou een goede basis om beslissingen te nemen. Voor tal van middelgrote en kleinere bedrijven, non-profitorganisaties en zelfstandigen stellen we de jaarrekeningen samen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de jaarrekening voldoet aan de wettelijke voorschriften. Steeds meer ondernemers kiezen voor online boekhouden. Met deze werkwijze ben je altijd op de hoogte van de laatste cijfers en kan jouw adviseur, indien gewenst, met je meekijken. Wij zitten overal bovenop en blijven zo dichtbij alle mogelijkheden.
 

Samenstellen jaarrekening
Je jaarrekening geeft in grote lijnen weer wat je met je bedrijf hebt gedaan het afgelopen boekjaar. Met welke activiteiten je je hebt beziggehouden en wat dit heeft opgeleverd. Een jaarrekening bestaat uit 3 onderdelen: de balans, de winst- en verliesrekening en de daarbij horende toelichting. Heb je een bv, nv, coöperatie of een onderlinge waarborgmaatschappij? Dan moet je ieder boekjaar een jaarrekening deponeren bij de Kamer van Koophandel. Dat is wettelijk verplicht.

Waarom een jaarrekening?
Je jaarrekening geeft je inzicht in de financiële situatie van je bedrijf. Het laat je zien wat het afgelopen jaar heeft gebracht. Het maken van de jaarrekening is een mooi moment om stil te staan bij je onderneming. Om terug te kijken én vooruit te kijken. Je koers voor de toekomst vast te stellen.
Een jaarrekening kan je nodig hebben voor de Belastingdienst, omdat ze willen weten over welk bedrag ze belasting moeten heffen. Bij het aanvragen van een financiering, omdat geldverstrekkers graag willen weten hoe jij er financieel voor staat. Voor leveranciers, omdat ze willen weten hoe kredietwaardig jij bent voordat ze met jou in zee gaan.
 

Wij kunnen veel voor u betekenen, bel ons nu!